Strijp-S Eindhoven

Strijp-S is een nieuw, dynamisch en bruisend stadsdeel van Eindhoven. Wat vroeger het terrein was van Philips. Het is een van de slimste regio’s van de wereld en dit brengt veel nationaliteiten die er wonen, werken en verblijven. Het is een industrieel gebied wat aan elk detail is te zien.

Vanaf het klokgebouw loopt er een lijn door tot aan de lichttoren, midden door Strijp-S en de stad. Vanaf het huis van meneer Philips was de lichttoren te zien. Deze zichtlijn is letterlijk gebouwd en dit blijft in de toekomst ook zo.

Piet Hein Eek inspireert de burgers die in de directe omgeving wonen. Piet Hein heeft ervoor gekozen om met ‘afval’ materiaal meubels te gaan maken. Zo zijn de sloophout meubels ontstaan, het gaat hierbij om duurzaamheid en dit speelt een belangrijke rol in de samenleving en dat blijft zich alleen maar voortzetten. In de wijk rondom Strijp is er een snackbar die gemaakt is van sloophout. Het is goed om te zien dat er meerdere mensen bezig zijn met de duurzaamheid en dit openbaar maken.

Als Lifestyle Professional is Strijp-S een goed voorbeeld om hiermee in te kunnen spelen op de trends en ontwikkelingen die er in de maatschappij aanwezig zijn. Op Strijp-S zie je heel veel terug wat te maken heeft met waar de consument behoefte aan heeft en dat is waar het om draait. Denk aan duurzaamheid, het delen van informatie, de gezelligheid en het delen hiervan en het recyclen van materialen.

 

20130612-115949.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s