Wie ben ik volgens Luuk

Als ik (Luuk: vriend van Ilse) aan Ilse denk dan denk ik aan gedrevenheid en teamwork. Ze houdt er daarom ook van om bezig te zijn en niet stil te zitten. Daarom doet ze ook met allerlei vereniging mee zoals de dansgarde van carnavals vereniging ‘De Krey’, JVBV dat staat voor Jong Volk Broekhuizen/Vorst dit is een soort gelijke als Jong Nederland. Ze zit dan ook nog bij de KCB (Kermis Commissie Broekhuizen) die elke jaar een onvergetelijke kermis neer zetten.

Hier naast houdt ze er ook van om lekker uit te gaan en wat Quality time over te houden voor haar vriendinnen en vriend. Ze vind haar sociale omgeving belangrijk en daar kan ze ook haar ding dan bij kwijt.

Ilse is ook een echt buiten mens, want met de back-pack en tent er tussen uitgaan op vakantie of festival ligt haar wel. Ze is daarom ook een sportief type, nadat ze haar geliefde sport zwemmen heeft moeten laten varen voor haar school, bleek ze toch nog een paar uurtjes vrij te hebben in de week en is toen begonnen met rennen. Maar af en toe een keer goed uitslapen is ze ook niet vies van.

 Luuk Lenssen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s